CLASSIFICACIÓ DE LES CURSES EN RUTA 2011

0
436

La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la classificació de totes les carreres en ruta que es realitzen a Espanya. La puntuació s’elabora basant-se en diferents paràmetres com la capacitat organitzativa, l’antiguitat de la prova, el número d’atletes participants, el nivell esportiu de la competició i el nivell dels atletes que participen segons les posicions als rànquings. Un cop sumats aquests conceptes, es fa la mitjana de les tres últimes temporades per a establir la classificació final. Les puntuacions es realitzen en sis categories que són: la milla, curses de 10 km, mitja marató, marató i les proves de 100 km. Set curses catalanes se situen entre les deu millors en cinc categories. Aquest any, la Marató de Barcelona i la XII Sant Silvestre Barcelonesa són les curses millor situades amb la tercera posició de la llista.| A la categoria dels 10 km, és on més representació catalana observem a la classificació, a la mencionada Sant Silvestre Barcelonesa, se sumen la LXXXVII Jean Bouin Trofeu Ciutat de Barcelona en la vuitena posició i la Sant Silvestre de Lloret de Mar- La Sansi 4 en la novena. A la classificació de milles urbanes, la XIII Milla Internacional Ciutat de Cornellà s’ha situat en aquesta temporada en la cinquena posició i la X Milla Sagrada Família – Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona en la sisena. Per últim, assenyalar que la XXVI Mitja Marató de Granollers aconsegueix la cinquena posició en aquesta temporada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.