Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) i Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms) S’imposen al duatló de muntanya de Terrassa

0
418

La secció de triatló del Club Natació Terrassa va organitzar amb motiu de la 3ª edició del duatló de muntanya de Terrassa , la 6ª jornada de la Lliga Nacional de l’especialitat i el Campionat de Catalunya per categories , l’organització va assolir un nou rècord d’inscrits dels que finalment 327 duatletes van creuar la línia d’arribada , desprès de fer front a 6 quilòmetres de cursa a peu , per un terreny sense asfaltar , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) , completant dues voltes endinsant-se pel parc natural de Sant Llorenç de Munt i per acabar amb una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.| A la categoria masculina victòria absoluta pel duatleta Bolívia Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) i Campió de Catalunya categoria sub-23 amb un temps final de 1 hora 23 minuts 48 segons – nou rècord de la prova.Aleix Fàbregas (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) assolia la segona posició absoluta i primer classificat a la categoria absoluta/senior.Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) tercer classificat absolut. Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Queralt-Pares) 2º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) 3º Cerrr Igualada (Gómez-Rodríguez-Reymundi). Dins la competició femenina ajustada victòria per la duatleta de Caldes de Montbui , Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms) desprès de 1 hora 43 minuts 28 segons , 12 segons per davant de la seva companya de Club , Meritxell Giménez , segona classificada absoluta i Campiona de Catalunya veterana.Montse Martínez (Club Triatló Granollers) va pujar fins el tercer graó del podi.Per equips doblet del Club Natació Reus Ploms 1ª (Tusell-Giménez-Rus) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses. (Càtedra-De la Cuesta-Bosch).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.