Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) i Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms) S’imposen al duatló de muntanya de Terrassa

0
298

La secció de triatló del Club Natació Terrassa va organitzar amb motiu de la 3ª edició del duatló de muntanya de Terrassa , la 6ª jornada de la Lliga Nacional de l’especialitat i el Campionat de Catalunya per categories , l’organització va assolir un nou rècord d’inscrits dels que finalment 327 duatletes van creuar la línia d’arribada , desprès de fer front a 6 quilòmetres de cursa a peu , per un terreny sense asfaltar , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) , completant dues voltes endinsant-se pel parc natural de Sant Llorenç de Munt i per acabar amb una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.| A la categoria masculina victòria absoluta pel duatleta Bolívia Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) i Campió de Catalunya categoria sub-23 amb un temps final de 1 hora 23 minuts 48 segons – nou rècord de la prova.Aleix Fàbregas (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) assolia la segona posició absoluta i primer classificat a la categoria absoluta/senior.Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) tercer classificat absolut. Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Queralt-Pares) 2º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) 3º Cerrr Igualada (Gómez-Rodríguez-Reymundi). Dins la competició femenina ajustada victòria per la duatleta de Caldes de Montbui , Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms) desprès de 1 hora 43 minuts 28 segons , 12 segons per davant de la seva companya de Club , Meritxell Giménez , segona classificada absoluta i Campiona de Catalunya veterana.Montse Martínez (Club Triatló Granollers) va pujar fins el tercer graó del podi.Per equips doblet del Club Natació Reus Ploms 1ª (Tusell-Giménez-Rus) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses. (Càtedra-De la Cuesta-Bosch).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.