Mitja Marató de Salou

0
404

Aquest 18 de desembre arriba l’edició 2011 de la Mitja Marató de Salou, una oportunitat immillorable per gaudir d’una jornada esportiva en la Costa Daurada que serveix per tancar l’any atlètic i per afrontar el període nadalenc.
Circuit Ràpid
La marca aconseguida en 2010 per l’atleta establert a Lleida Abderrahim El Jaafari així ho acredita. El temps d’1:05:20 marcat en la línia de meta va sorprendre a tots. El traçat de la prova, que transcorre per tot el *municipi de Salou, amb sortida i arribada en el passeig de Jaume I, és absolutament espectacular i a l’altura d’una gran competició. La visió de la costa al seu pas per la Platja Llarga deixarà impressionats als participants.| Les llebres previstes per a 1h45, 1h30min, etc seran de gran ajuda perquè tots els participants puguin apropar-se a la seva millor marca. Prop de nadal: regala’t Port Aventura A tan sols una setmana de Nadal, la Mitja de Salou és una oportunitat única per passar el cap de setmana regalant-se una visita al parc de Port Aventura i gaudint de la seva oferta en família. El dissabte de visita al parc i el diumenge atlètic és, sens dubte, la millor proposta per als atletes assistents amb nens.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.