Jaume Leiva (1:04:58) fa història, amb la millor marca de tots els temps d’una mitja marató, a la Província de Tarragona.

0
471

Jaume Leiva i Mohamed Ben Hmbarka (atletes del Club Runnersworld Tarragona), baten rècord del circuit baixant els dos d’1:05h en la Mitja de Salou. Jaume ha desafiat al vent i al dur circuit, ple de girs i desnivells, parant el crono en 1:04:58h, en una fantàstica matinal atlètica amb mes d’1.100 atletes que s’han donat cita en aquesta 8a edició.| En la vuitena edició, la Mitja Marató de Salou s’ha consolidat i s’ha convertit en un autèntic referent en les carreres de llarga distància de la província de Tarragona. L’atleta del Runnersworld Tarragona Jaume Leiva s’ha imposat en la mateixa línia d’arribada al campió de la passada mitja de Tarragona, Mohamed Ben Hmbarka, amb un temps esgarrifós d’1:04h. El gran Leiva, que aquesta preparant la minima per anar a Londres 2012, en la distància de Marató, ha estat el company de viatge de Mohamed durant els 21,097 km d’una prova que en aquest 2011 ha comptat amb més d’1.100 inscrits entre aquesta competició la de 5km i les infantils. La victòria en la prova femenina ha estat para Cristina Sole amb una marca d’1:32:24.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.