DIVINA PASTORA, NOU PATROCINADOR DE LA 13 ª SANT SILVESTRE BARCELONESA – SANT CUGAT’2011

0
387

Divina Pastora Seguros ha signat l’acord mitjançant el qual es converteix en l’entitat patrocinadora de la Sant Silvestre barcelonesa, cursa que tindrà lloc el 31 de desembre a la localitat de Sant Cugat del Vallès, i que passarà a denominar-se ‘Sant Silvestre Barcelonesa -Gran Premi Divina Pastora ‘.
El traçat és de 10 quilòmetres urbans i i homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. Es calcula que uns 2.500 atletes participaran en la prova, entre ells, el marroquí Mohamed Benhmbarka, que correrà amb el dorsal número 1. També disputaran la prova Jaume Leiva, campió de Catalunya de mitja marató el 2010 i Meritxell Calduch, guanyadora de l’any passat, campiona de Catalunya de mitja marató el 2011 i quatre vegades campiona de Catalunya en 10Km.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.