Un any més, PowerBar donarà suport les 24 hores d’atletisme per “La Marató de TV3”, en una edició de rècord

0
410

El proper cap de setmana 17 i 18 de desembre, i amb les inscripcions tancades des de fa uns dies, a les pistes d’atletisme de Can Dragó de Barcelona es celebraran les 24 hores d’atletisme organitzades per Corredors.Cat, activitat solidària per recaptar fons destinats a La Marató de TV3. Com en edicions anteriors PowerBar aportarà alimentació esportiva especial per als atletes participants. Cal destacar que en aquesta vuitena edició la International Association of Ultrarunners (IAU) ha concedit a les 24 hores d’atletisme la condició de “Silver Label”, així com la “Bronze Label” a les competició de 6 i 12 hores que aquest mateix cap de setmana se celebraran al mateix temps. En el calendari de la IAU només hi ha 7 proves amb el Silver Label, i aquesta és l’única de 24 hores en pista. Sens dubte una distinció que enforteix aquesta activitat solidària i reconeix la feina ben feta des dels seus inicis.| A més de la competició de 24 hores en pista, els organitzadors han previst moltes activitats lligades al món de l’atletisme, tant per grans com per petits, ja siguin ultrefondistas, fondistes i en definitiva també per a totes les persones habituades a córrer i que desitgin fer-ho en aquesta ocasió per una Caura solidària i en un ambient festiu. D’aquesta manera es celebraran competicions paral·leles de relleus, per equips, per eliminació, etc. que faran molt atractiva l’assistència fins i tot com a espectador. Una edició de rècord En l’edició d’aquest any s’ha superat el nombre de participants, i s’han inscrit atletes de 13 països i de totes les edats, destacant els 100 participants en la competició estrella, les 24 hores de categoria “Silver Label” de la IAU, i comptarà amb la participació destacada de José Luis Posado, Sebastià Verger o Paris Canals en la categoria masculina, i la presència també de la campiona de l’edició del 2008 Cristina González. Un altre rècord a destacar és que en aquests moments ja s’han superat els 10.000 euros de recaptació solidària, xifra que els organitzadors esperen augmentar durant el cap de setmana de les competicions. PowerBar (Nestle Nutrition) se sent orgullós de col·laborar amb Corredors.Cat en aquesta complexa activitat solidària, i els desitja molta sort en les competicions. La Marató de TV3 d’aquest any està dedicada a obtenir fons per a l’estudi de la Regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits. Més informació: http://www.corredors.cat/24hores/ i http://www.tv3.cat/marato/es/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.