Tot preparat per la Sansi 5

0
423

Viladecans ja està llista per acollir demà la cinquena edició de la Sansi, que tindrà lloc a partir de les 10:15 hores amb la celebració de les proves infantils
. En la carrera popular, que començarà a les 11:00, l’atleta català Jose Luis Blanco, guanyador de la prova en 2008, se sumeixi a la llista de candidats a la victòria en categoria masculina, formada pels marroquins Ilias Fifa, vencedor de la Jean Bouin 2011, Idriss Mokhtar, Ayoub Mokhtar, Farid Ktira i Kamal Jamali, els kenyans Philip Kiptoo i James Moiben, el ghanés Paul Sie i el letó Maris Abele.| En categoria femenina, Eva Arias, triumfadora en 2008 i 2009, la letona Jelena Abele, segona en la passada edició i tercera fa dos anys, la kenyana Cherono, la ucraïnesa Inna Lébedieva, l’argentina Paula Fritzsche i la marroquina Hasna Bahom, classificada entris les cinc primeres de les últimes tres edicions, partiran amb el cartell de favorites. El Gran Premi La Sansi, format per la Sansi 5 i la 32ª Sant Silvestre del Masnou, ha esgotat 4.000 dorsals en només tres setmanes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.