La Sant Silvestre Barcelonesa dobla el nombre d’inscripcions i aspira a arribar als 2.500 participants

0
410

L’any pasat a falta de quinze dies per la cursa el nombre d’inscrits era de 600 corredors, mentre que enguany la xifra ha augmentat fins als 1.200. El bon ritme d’inscripcions fa pensar als organitzadors que la participació final podria arribar a mès de 2.500 corredors.
El regidor d’Esports, Xavier Tizón, ha presidit aquest migdia la presentació de l’edició d’enguany de la cursa, que arriba a la 13a edició. Com és tradicional se celebrarà el 31 de desembre, a partir de les 17:30 hores (sortida a la plaça Victòria dels Àngels) Enguany hi haurà un canvi en el recorregut amb l’objectiu de fer-lo més planer: s’allargarà per la zona de l’avinguda de les Corts Catalanes i, a canvi, s’eliminarà el pas pel barri de Coll Favà. D’altra banda, com a novetat s’han organitzat uns entrenaments previs (els dissabtes 17 i 24 de desembre) a càrrec de l’atleta maratonià Jaume Leiva. També es donarà un premi al millor participant disfressat)| La presentació de la cursa també ha comptat amb la presència de Domingo López, director tècnic d’aquesta prova atlètica, Joan Villuendas, vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Abderraman Ait, atleta d’elit, i Raul Muñiz, representant d’un dels principals patrocinadors de la cursa, Capio Hospital General de Catalunya. Les inscripcions, que estaran obertes fins al 28 de desembre, es poden fer a través d’Internet (www.santsilvestre.com), per facebook i presencialment a les botigues Running i a les oficines de l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET). El cost de la inscripció és de 14 € i en cas de no disposar de xip de control, l’organització posarà a disposició del participant un xip d’un sol ús (xip blanc) pel preu de 2 €. Participaran atletes d’alçada com Mohamed Benhmbarka, Jaume Leiva, Osmani Btmani, Abderraman Ait Kamouch, Paul Sie Kwsai i Marc Roig. Amb dones participaran Meritxell Calduch, Khadija Baghyay, Teresa Pulido, Ina Lebedieva i Hasna Bahom NO ET QUEDIS SENSE DORSAL, CORRE, VIU-LA A SANT CUGAT, INSCRIUTE-JA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.