Obertes les inscripcions a la 19 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

0
417

En només 3 hores, es superen els 700 inscrits només per Internet.
L’organització ha previst un màxim de 4000 corredors a la Mitja i 1000 als 5km.
El renovat compromís de Henkel permetrà tornar a fer donacions solidàries a projectes comarcals.
Aquest matí, 15 de desembre de 2011, a les 8 del matí s’han obert oficialment les inscripcions a la 19ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, als VII 5km.Montornès i a la 5ª Mini Marató Solidària. Entre totes les curses, l’organització preveu un màxim de 5400 atletes, dels que un màxim de 4000 seran de Mitja, 1000 pels 5km. i 400 per la Mini Solidària. Després de l’èxit de les darreres edicions, en les que l’excel·lent acollida dels atletes populars ha provocat que s’hagin exhaurit les inscripcions disponibles en poques setmanes i molt temps abans de les curses, aquest any es posen a la venda cinc-centes inscripcions més que la darrera edició. Les previsions són exhaurir-les novament en temps rècord: en només tres hores, els inscrits per internet ja han superat els 700.| La Mitja Montornès, gràcies al renovat compromís de Henkel com a patrocinador principal de les curses, tornarà a ser solidària amb el territori: la recaptació íntegra de la Mini es destinarà, un cop més, a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers i Henkel destinarà mig euro per cada inscrit a la Mitja i els 5km a un projecte solidari de la comarca. Aquesta edició, la Mitja Montornès es trasllada al diumenge 11 de març, per obligacions de calendari, i canvia el recorregut en el seu tram inicial i final, degut a obres a la carretera que uneix Montornès i Montmeló. Es mantenen tots els serveis i regals als participants que han fet de la Mitja Montornès una de les millors i més valorades pels atletes d’arreu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.