VINE I GAUDEIX LA SANT SILVESTRE, NO T’HO POTS PERDRE

0
397

El Club Atlètic Barcelonès i l’Ajuntament de Sant Cugat, organitzaran la 13a Sant Silvestre Barcelonesa GRAN PREMI DIVINA PASTORA, a Sant Cugat del Vallès, el proper 31 de Desembre a les 17:30. La sortida estarà situada a la Plaça Vitòria de l’Angels i l’arribada a la Rambla del Celler, davant de l’Ajuntament. Sant Cugat estrenarà un nou circuit, més atractiu de 10 km, que passarà pel centre comercial de la ciutat i passant pel Monestir amb presència d’esportistes d’elit, gran participació ciutadana, nombrosos obsequis, sortejos, grans premis pels guanyadors de la general i per categories, i també premis als millors locals i per equips. Com a novetat al millor participant disfressat també obtindrà premi. | Tots els inscrits tindran com a regal un ampli lot d’obsequis que constarà d’una magnífica samarreta tècnica de Brooks, un litre de brou Aneto, una caixa de cereals Nestlé, un Joe de Nestlé, un Sachette de cremes OXD, Ampolla d’aigua Veri, llauna de coca-cola, mostra de bioiberia, caixa de Saltratos. A més pels premiats per categories, tindran trofeu i un rellotge commemoratiu de la Sant Silvestre. Als 25 primers homes i dones, rebran magnífics premis, Rellotge GPS de GARMIN, Sabatilles de Brooks, Ulleres Eassun, magnífics Pernils i lot de productes de OXD. També tots els participants tindran opció a un GRAN SORTEIG DE GARMIN, en el qual es sortejarà un RELLOTGE GPS FORERUNNER 610. D’altra banda, aquest any es celebraran entrenaments amb l’atleta Jaume Leiva, els dies 17 i 24 de Desembre a les 10:00 PARC l’ARBORÉTIUM (Darrera del Teatre-Auditori) SANT CUGAT DEL VALLÈS. Si vols apuntar-te com jo no tens més que anar a la web del Facebook i donar-li a: assistiré. A que esperes! Inscriu-te!!, pots apuntar-te online a la web oficial: www.santsilvestre.com o per facebook www.facebook.com/santsilvestre, i també pots inscriu-te presencialment a les botigues de running adherides.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.