ELS 10K DE VILAFRANCA SERÀ EL PROPER DIA 29 DE GENER AMB CIRCUIT NOU I NOVA WEB

0
417

Els 10k de Vilafranca faran la 2ona edició el dia 29 de gener, organitzada per el Patronat Municipal d’Esports de Vilafranca i Fondistes Penedès i de nou compta amb la gran col·laboració dels Castellers de Vilafranca, on estarà tota l’infraestructura de la cursa.
En aquesta edició hi ha varies novetats la primera és que canvien el circuit per que l’organització s’ha plantejat donar cabuda a 1.200 atletes i per que puguin córrer sense cap problema es tenia que agafar carrers amples,el circuit és un cmolt pla i ràpid per fer grans marques, homologat per l’empresa tretzesports i serà el següent: Sortida al mateix lloc de l’any passat, Rambla Nostra Senyora a l’alçada de la Plaça Penedès, Avda Tarragona, carretera de Moja, carrer Amalia, tot sencer, carrer Santa Digna, Passeig Rafel)Soler ( uns 100 mts), Avda. Vilanova ( uns 100 mts), carrer comerç fins el final, Avda. Barcelona fins el final, carrer Santa Clara, Carretera d’Igualada on és donarà la volta a la rotonda de la benzinera, de nou carretera d’Igualada en sentit contrari, carrer Santa Clara, carrer de la Parellada, Plaça de la Constitució, Plaça de l’Oli (per la part de fora), Plaça Sant Jaume (per la part de fora), Carrer Santa Maria, Plaça de la Vila, carrer Sant Joan i Rambla Nostra Senyora per arribar al punt de sortida , el circuit és urbá passant pels llocs més emblemàtics de la vila, de 5 kms i es tindrà que donar dues voltes.| Altre de les novetats es que estrena nova web, http://www.10kvilafranca.org/ , una web en la que trobareu tota l’informació de la cursa. Les inscripcions s’obriran el proper dia 3 de gener a la web www.atletisme.com , al igual que l’any passat serà el xip a través de l’empresa de champion chip, el preu de l’ionscripció serà de 12 euros per els atletes que lloguin el chip i 11 euros pels que tinguin xip groc, aquest any la cursa es limitarà a 1.200 atletes, 500 més que l’any passat, no espereu a fer les inscripcions l’any passat les 700 inscripcions es va exhaurir en 12 dies, ja que l’oportunitat de córrer per dins de la vila pels llocs més emblemàtics d’ella i amb tant de colorit atrau molt als atletes i es únic, per tant el 29 de gener és una data per apuntar a la vostra agenda. A més aquest any la cursa comptarà amb una cançó himne feta pel compositor penedesenc Roger Subirana que al mateix temps es corredor popular la cançó és tipus musica de la pel·lícula Carros de Foc i es diu “We are runners”, aquí teniu el link per sentirla: http://www.rogersubirana.blogspot.com/2011/11/we-are-runners-nueva-composicionnew.html Roger en la seva discografia té 6 cds, que els podeu escoltar al seu blog: http://www.rogersubirana.com/index.htm Quan escolteu la seva musica tanqueu els ulls apagueu les llums i comenceu a córrer per qualsevol lloc que us agradi, et transportarà a altres mons, per que la seva musica sona meravellosament celestial.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.