L’atleta Jaume Leiva impartirà entrenaments de cara a la Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat

0
308

L’atleta del Runnersworld Tarragona Jaume Leiva, que participarà en la 13a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa, farà uns entrenaments oberts a tots els participants de la Sant Silvestre, el tercer i quart dissabte de desembre al parc de l’Arboretum. Aquest acte, promocional per a la cursa, servirà d’entrenament per a l’atleta català, que espera acabar entre els primers classificats.| Aquells que ho desitgin podran participar d’un entrenament dirigit per l’atleta Jaume Leiva, l’acte, promocional de la Sant Silvestre Barcelonesa, tindrà lloc al parc Arboretum el 17 i 24 de desembre. Jaume Leiva, que actualment corre al Runnersworld Tarragona, participarà a la Sant Silvestre Barcelonesa. De cara a la prova Leiva espera finalitzar com a primer atleta estatal i aspira estar entre els tres millors. Si vols apuntar-te no tens més que anar a la web del Facebook i donar-li a assistiré.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.