L’atleta Jaume Leiva impartirà entrenaments de cara a la Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat

0
409

L’atleta del Runnersworld Tarragona Jaume Leiva, que participarà en la 13a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa, farà uns entrenaments oberts a tots els participants de la Sant Silvestre, el tercer i quart dissabte de desembre al parc de l’Arboretum. Aquest acte, promocional per a la cursa, servirà d’entrenament per a l’atleta català, que espera acabar entre els primers classificats.| Aquells que ho desitgin podran participar d’un entrenament dirigit per l’atleta Jaume Leiva, l’acte, promocional de la Sant Silvestre Barcelonesa, tindrà lloc al parc Arboretum el 17 i 24 de desembre. Jaume Leiva, que actualment corre al Runnersworld Tarragona, participarà a la Sant Silvestre Barcelonesa. De cara a la prova Leiva espera finalitzar com a primer atleta estatal i aspira estar entre els tres millors. Si vols apuntar-te no tens més que anar a la web del Facebook i donar-li a assistiré.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.