COMENÇA LA PISTA COBERTA

0
242

El proper cap de setmana comença la temporada 2011-2012 de pista coberta a Sabadell amb la celebració de les primeres Jornades de Control programades en el calendari. El dissabte 10 la de categoria cadet, i diumenge 11 es realitzaran les corresponents a les categories juvenil, júnior i absolut. Aquesta serà la segona temporada que se celebraran les competicions hivernals a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. En aquesta temporada destaca sobretot la celebració del Campionat d’Espanya Absolut que es disputarà el 25 i 26 de febrer. Com és habitual en el calendari català indoor, es disputaran els diferents campionats autonòmics en totes les categories, tant de clubs com individuals. També es realitzaran vuit jornades de Controls Absoluts i quatre jornades de Controls de Promoció a les categories cadet, juvenil i júnior.| El primer autonòmic de l’any es disputarà el dissabte 7 de gener amb la celebració del Campionat de Catalunya de Proves Combinades. El dissabte 15 de gener se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs i el diumenge 5 de febrer el Campionat de Catalunya Absolut com a cita més important del calendari català. A nivell internacional, cal assenyalar que el Campionat del Món se celebrarà a Istanbul, Turquia, del 9 a l’11 de març.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.