CIRSA RENOVA EL PATROCINI AMB LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

0
422

El grup CIRSA, de Terrassa, renova, una edició més, la seva col·laboració amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, com un dels patrocinadors de la Mitja Marató de Terrassa que disputarà la seva tretzena edició el 29 de gener de 2012.
D’aquesta forma, el grup CIRSA, manté el seu suport a una de les proves atlètiques mes importants del calendari nacional organitzada per una entitat egarense com és l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.| A la imatge apareix el Sr. Pablo Llorens, Director Corporatiu d’imatge i Comunicació del Grup Cirsa, i Lorena Marbre, Directora de màrqueting i comunicació de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa. Autor de la foto, Jordi Canyameres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.