Eunice Jepkorir espera relleu

0
446

La catalana Eva Arias, guanyadora en 2008 i 2009, la letona Jelena Abele, segona en la passada edició i tercera en 2009, la kenyana Cherono, la ucraïnesa Inna Lébedieva, l’argentina Paula Fritszen o la marroquina Hasna Bahom, en el top cinc de les últimes tres edicions, lluitaran el proper 18 de desembre per inscriure el seu nom en La Sansi 5 de Viladecans.
Derrotades en 2010 per la subcampiona olímpica Eunice Jepkorir, Jelena Abele i Eva Arias, segona i tercera, respectivament, aquell dia, partiran amb el cartell de candidates al triomf. De guanyar l’espanyola, que en les seves dues victòries va batre a l’atleta internacional Jacqueline Martín, es portarà el trofeu en propietat.| D’altra banda, el Gran Premi La Sansi, compost per la Sansi 5 de Viladecans (www.lasansi.com) i la 32ª Sant Silvestre del Masnou (www.sansilvestredelmasnou.com), que tindrà lloc el 26 de desembre, ha aconseguit ja la xifra de 3.000 participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.