Cursa de 5Kms a L’ HOSPITALET

0
411

El club esportiu ISS-L’Hospitalet Atletisme , juntament amb la Fundació Pere Suñé, organitza la primera cursa popular: els 5Kms de L’HOSPITALET. Aquesta és una cursa popular adreçada a tothom, esportistes actius i amateurs, petits i grans, units per un mateix desig de practicar esport i que volen gaudir d’un matí lúdic i esportiu apta per a tota la família. La cursa transcorrerà per un circuit urbà de 5km de dues voltes per acabar dins l’estadi d’atletisme del Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord en un marc immillorable per la pràctica d’aquest esport. Tanmateix, s’organitzen dues curses infantils de 1km de distància, distribuïdes per grups d’edat, que finalitzaran a l’estadi on els familiars i amics dels petits podran animar-los des de les grades.| Tots els participants rebran una bossa d’obsequis i els tres primers classificats de cada categoria rebran un trofeu. A més a més, la Fundació Privada Pere Suñé lliurarà 40 beques infantils per a l’Escola d’Atletisme . La beca consistirà en els entrenaments i competicions totalment gratis, en el club ISS-L’Hospitalet Atletisme , durant la temporada 2011-2012. ISS-L’Hospitalet Atletisme és una associació esportiva amb l’objectiu d’apropar i difondre la pràctica de l’atletisme entre la població en general i entre els infants en particular. En aquest sentit, mitjançant la seva Escola d’Atletisme , el club forma atletes i persones i els acompanya durant tota la seva etapa escolar fins arribar a l’edat adulta. Actualment, l’ ISS-L’Hospitalet Atletisme és un referent a nivell català i espanyol amb equips competint a alt nivell en totes les franges d’edat, categories i especialitats. La Fundació Pere Suñé és una fundació privada sense ànim de lucre que centra la seva activitat en la promoció de la pràctica de l’atletisme entre els infants i joves fins a portar-los a la categoria absoluta, i entre els col·lectius de disminuïts físics i immigrants, com a eina fonamental de desenvolupament personal i integració social.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.