CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

0
314

El proper diumenge 11 de desembre se celebrarà l’edició quaranta-cinc del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana. Com cada any, el Cros de Granollers aposta per la participació dels millors atletes catalans, i per una destacada participació estatal i internacional.| Podem remarcar la presència de la Natàlia Rodríguez (Nike) reconeguda com la millor atleta espanyola de l’actualitat i guanyadora en diferents ocasions d’aquesta cursa. A la participació internacional destaca l’etíop Amina Demboba, que es va situar segona en la passada Jean Bouin, i les kenyanes Agnès Chebe i Joan Chelimo. També s’ha de remarcar la gran participació de les atletes catalanes com l’Eva Àrias (VTiM), Gemma Barrachina (VTiM), Anna Bové (FCB), Míriam Ortiz (ISS-l’Hospitalet), Meritxell Calduch (FCB) i Teresa Pulido (AC Running). En homes, destaquen els atletes africans amb els kenyans Josphat Kiprono Menjo, millor marca mundial 2.011 de 10.000 metres, Daneil Keitany i Leonard Kipserem. També els atletes catalans de primer nivell com Àngel Mullera (CA Lloret-LS), Miguel Quesada (JA Sabadell), Víctor Montaner (FCB), Pol Guillem (FCB), Driss Lakhouaja (AAC) i Ílias Fifa (FCB), així com el sevillà Antonio Jimenez Pentinel “Penti”. La matinal atlètica començarà a partir de les 9.30 hores amb les curses de veterans seguides de les categories de promoció, fins a arribar al migdia que es realitzaran les curses internacionals sènior masculina i femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.