EL MÍTING CIUTAT DE BARCELONA, EL MILLOR DE L’ANY 2.011

0
310

La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la classificació anual de totes les reunions a l’aire lliure que es realitzen a Espanya. Aquesta classificació s’obté de la puntuació de les 72 millors marques de cada míting. També s’estableix la mitjana dels tres últims anys. El Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona encapçala la classificació d’aqueta temporada repetint la mateixa posició obtinguda les tres temporada anteriors, per tant, es confirma com el millor míting espanyol tant l’any 2.011 com a la mitjana de les tres últimes temporades.| El Míting Ciutat de Mataró–Campionat de Catalunya Open aconsegueix aquesta temporada la cinquena posició, millorant ostensiblement les classificacions dels anys anteriors.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.