Entrenament de dissabte a Terrassa

0
408

Mica en mica els MOSSENAIRES ens estem configurant com una gran familia on entre nosaltres neix una estimació molt forta. Aquesta setmana unes amigues del projecte la Marga i la Roser per una banda, l’Anna Cos, per altre i en Mariano han volgut fer una gran festa i un homenatge a un dels Mossenaires més estimats per tots com és en CASI, que un dia va decidir fer un repte molt gran com era aconseguir fer 100 maratons i la setmana passada aquest repte va ser finalment aconseguit i per fer-ho notar li han preparat sorpreses i ens encomanen que us convidem a venir per afegir-vos a aquesta sorpresa. | Dissabte 3 de desembre a les 08:00 farem el tradicional entrenament i el felicitarem tots plegats i si t’hi vols afegir, t’esperem ! Fins dissabte !

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.