Entrenament de dissabte a Terrassa

0
313

Mica en mica els MOSSENAIRES ens estem configurant com una gran familia on entre nosaltres neix una estimació molt forta. Aquesta setmana unes amigues del projecte la Marga i la Roser per una banda, l’Anna Cos, per altre i en Mariano han volgut fer una gran festa i un homenatge a un dels Mossenaires més estimats per tots com és en CASI, que un dia va decidir fer un repte molt gran com era aconseguir fer 100 maratons i la setmana passada aquest repte va ser finalment aconseguit i per fer-ho notar li han preparat sorpreses i ens encomanen que us convidem a venir per afegir-vos a aquesta sorpresa. | Dissabte 3 de desembre a les 08:00 farem el tradicional entrenament i el felicitarem tots plegats i si t’hi vols afegir, t’esperem ! Fins dissabte !

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.