El Gran Premi La Sansi aconsegueix els 2.000 inscrits

0
467

El Gran Premi La Sansi, compost per la Sansi 5 de Viladecans (18 de desembre – www.lasansi.com) i per la 32ª Sant Silvestre del Masnou (26 de desembre – www.sansilvestredelmasnou.com), ja compta amb 2.000 inscrits. Ambdues cites seguiran fidels al mateix estil i format que ha portat a la Sansi a situar-se com la tercera Sant Silvestre més important d’Espanya, després de les de Madrid i Barcelona: una gran matinal d’atletisme amb carreres de 5 quilòmetres, carreres de menors, presència d’esportistes d’elit, gran participació, nombrosos obsequis i sorteigs i vistosa per a l’espectador. Tots els inscrits tindran com a regal un ampli lot d’obsequis que pesarà 8 Kg. En ell, destaca un carnet gratuït de Unidental, amb el qual els corredors podran accedir a una neteja bucal gratuïta. A més, optaran als premis que rebran els tres primers de totes les categories en cada carrera i els més ràpids que disputin La Sansi 5 de Viladecans i la Sant Silvestre del Masnou. D’altra banda, un any més se celebrarà en La Carpa de Sant Cugat l’habitual conferència de la Sansi, que tindrà lloc el proper 9 de desembre a les 20:30 amb el títol “El boom de les carreres populars”. Per confirmar assistència, cridar al telèfon 687553128. Els corredors que desitgin gaudir del Gran Premi La Sansi, encara poden inscriure’s a través de la web oficial de la prova (www.lasansi.com).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.