HISTÒRIA DE L’ATLETISME A LES TERRES DE LLEIDA. 25 ANYS DE L’ASSOCIACIÓ ATLÈTICA XAFATOLLS

0
426

25 anys. Les noces d’argent de l’Associació Atlètica Xafatolls amb l’atletisme popular i de competició. Molta suor, esforços, satisfaccions i nous reptes en un quart de segle que volem celebrar amb tothom a través a d’aquesta publicació. El llibre consta de tres parts ben diferenciades. En la primera s’ha intentat fer una aproximació històrica al pedestrisme i les curses a peu des dels seus orígens fins a l’actualitat a les terres de Lleida.| La segona part s’ocupa de les curses a peu a Mollerussa i el “boom” de l’atletisme escolar dels anys 70. La tercera es dedica a l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, des dels seus inicis fins a dia d’avui. Activitats, reptes, proves organitzades,… També a sentir les veus de la gent i dels clubs que ens acompanyen en aquest món del córrer, i a la dels propis socis. Acaba, com no, amb la perspectiva de futur de l’Associació Atlètica Xafatolls: l’escola d’atletisme.
Edita: A. A. Xafatolls, 2011 PVP 15,00€, 216 pàgs. DL: L-1251-2011 1a edició

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.