HISTÒRIA DE L’ATLETISME A LES TERRES DE LLEIDA. 25 ANYS DE L’ASSOCIACIÓ ATLÈTICA XAFATOLLS

0
940

25 anys. Les noces d’argent de l’Associació Atlètica Xafatolls amb l’atletisme popular i de competició. Molta suor, esforços, satisfaccions i nous reptes en un quart de segle que volem celebrar amb tothom a través a d’aquesta publicació. El llibre consta de tres parts ben diferenciades. En la primera s’ha intentat fer una aproximació històrica al pedestrisme i les curses a peu des dels seus orígens fins a l’actualitat a les terres de Lleida.| La segona part s’ocupa de les curses a peu a Mollerussa i el “boom” de l’atletisme escolar dels anys 70. La tercera es dedica a l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, des dels seus inicis fins a dia d’avui. Activitats, reptes, proves organitzades,… També a sentir les veus de la gent i dels clubs que ens acompanyen en aquest món del córrer, i a la dels propis socis. Acaba, com no, amb la perspectiva de futur de l’Associació Atlètica Xafatolls: l’escola d’atletisme.
Edita: A. A. Xafatolls, 2011 PVP 15,00€, 216 pàgs. DL: L-1251-2011 1a edició

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.