Mitja Marató de Salou

0
709

LA MITJA DE SALOU MÉS ATRACTIVA
El proper 18 de desembre arriba l’edició 2011 de la Mitja Marató de Salou, una oportunitat inmillorable per gaudir d’una jornada esportiva a la Costa Daurada que serveix per tancar l’any atlètic i per afrontar el periode nadalenc.
Circuit Ràpid
La marca aconseguida el 2010 per l’atleta afincat a Lleida Abderrahim El Jaafari ho acredita. El temps de 1:05:20 marcat a la línea de meta va sorprendre a tots. El traçat de la prova, que transcorre per tot el municipi de Salou, amb sortida i arribada al passeig de Jaume I, és absolutament espectacular i a l’alçada d’una gran competició. La visió de la costa al seu pas per la Platja Llarga deixarà els participants impressionats.| Les llebres previstes per a 1h45, 1h30min, etc seran una gran ajuda perquè tothom pugui acostar-se a la seva milllor marca. A prop de Nadal: regala’t Port Aventura A tan sols una setmana de Nadal, la Mitja de Salou és una oportunitat única per passar el cap de setmana regalant-se una visita al parc de Port Aventura i gaudiint de la seva oferta en familia. El dissabte de visita al parc i el diumenge atlètic és, sens dubte, la millor proposta pels atletes assistents amb nens. Opcions per a tots els gustos Laprova de 5Km acompanyarà la Mitja per a aquells que prefereixin un repte més asequible. Mentre que la Cursa Infantil, per a nens de 6 a 14 anys, farà les delícies dels més menuts. Més de 300 nens i nenes participen cada any a la prova infantil amb 500 o 1000m de recorrgut formant part de la festa esportiva de la Mitja. Participació i organització d’èlit Win Sports Factory i Running Solutions s’alien per donar un fort impuls a la Mitja de Salou I convertir-la en laprova de referència de finals d’any. Fruit d’això la prova comptarà a la participació de l’atleta Jaume Leiva, que actualment està preparant la Marató de Barcelona amb l’objectiu d’aconsequir la mínima de 2h14min per poder participar als JJOO de Londres. També disputarà la victòria el recent guanyador a la Mitja marató de Tarragona Mohamed Benhnbarka que va guanyar a la capital tarraconense amb 1h6min. Tant per a ell com per a la resta dels més de 1500 participants previstos a la Mitja, els 5Km i la cursa infantil, hi haurà Pasta party en finalitzar la prova, animacions musicals, un circuit espectacular, servei de guardarroba, sorteig de productes i moltes més sorpreses. Més informació i inscripcions a www.mitjadesalou.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.