EL CAPIO HOSPITAL GENERAL CONTINUA APOSTANT FORT PER LA SANT SILVESTRE

0
408

El Capio Hospital General de Catalunya passa a ser en un dels principals patrocinadors de la 13ª Sant Silvestre Barcelonesa , que se celebrarà per segon any consecutiu a la ciutat de Sant Cugat. Totes dues parts han signat aquest dimecres a la tarda un conveni de col·laboració, tal com van fer l’any passat, que demostra la bona relació existent entre l’hospital i l’organització de la prova.| Capio Hospital General de Catalunya va assegurar l’assistència mèdica als participants de la Sant Silvestre de l’any passat. Enguany, l’hospital ha fet un pas més i s’ha convertit en uns dels patrocinadors més importants de la cursa. L’organitzador de la Sant Silvestre, Domingo López, ha volgut agrair el suport econòmic rebut per part de Capio. Des de l’organització s’espera arribar als 3.000 participants i es mostren confiats de poder repetir una nova edició, la tercera a la nostra ciutat, l’any vinent. A la foto de la signatura: Gerent de CAPIO HOSPITAL GENERAL Sr. Jesus Ezquerra i el Director Tècnic de la Sant Silvestre, Sr. Domingo López
NO ET QUEDIS SENSE DORSAL, CORRE, VIU-LA A SANT CUGAT,

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.