Duatló de muntanya de l´Ametlla del Vallès

0
343

Francesc Freixer ( Grup Esportiu Esteve) i Núria Espinosa ( Club Triatló Granollers) Guanyadors absoluts del duatló de muntanya de l´Ametlla del Vallès
El duatló de muntanya de l´Ametlla del Vallès ha arribat a la seva desena edició ,segona prova més antiga del calendari català , en aquesta edició també ha estat la quarta jornada de la Lliga nacional de l’especialitat en una competició en la que han participat 250 duatletes (10 fèmines) que han fet front a 6 quilòmetres inicials de cursa a peu , tot seguit de 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) en un traçat molt tècnic i molt enfangat i per acabar 3 quilòmetres de cursa a peu . Aquesta edició s’han estrenat nova ubicació del boxes , zona de sortida i meta a la zona esportiva de Can Camps així com circuits nous de cursa a peu i ciclisme.| El dues vegades Campió de Catalunya de duatló de muntanya (2010-2011) Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve) ha dominat amb claredat sempre al capdavant de la competició creuant la línia d’arribada desprès de 1 hora 43 minuts i 23 segons , un marge de 2 minuts i 4 segons per davant del segon classificat el Bolivià , Ever Alejandro Gómez ( Cerrr Igualada).Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) es va classificar 3º absolut.Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Queralt-Parés) 2º Club Triatló Granollers (Soley-Gual-Bonet) 3º Club Triatló Lluçanès (Bartoló-Palau-Madrona). A la vessant femenina tercera victòria consecutiva a la lliga per Núria Espinosa (Club Triatló Granollers) amb un temps de 2 hores 15 minuts 19 segons , una avantatge de 3 minuts i 3 segons per davant de la seva companya de Club , Montse Martínez ; completant el podi com tercera classificada absoluta i primera veterana Meritxell Giménez (Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1º lloc pel Club Triatló Granollers (Espinosa-Martínez-Serrano) que continuen liderant la 1ª divisió.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.