Duatló de muntanya de l´Ametlla del Vallès

0
431

Francesc Freixer ( Grup Esportiu Esteve) i Núria Espinosa ( Club Triatló Granollers) Guanyadors absoluts del duatló de muntanya de l´Ametlla del Vallès
El duatló de muntanya de l´Ametlla del Vallès ha arribat a la seva desena edició ,segona prova més antiga del calendari català , en aquesta edició també ha estat la quarta jornada de la Lliga nacional de l’especialitat en una competició en la que han participat 250 duatletes (10 fèmines) que han fet front a 6 quilòmetres inicials de cursa a peu , tot seguit de 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) en un traçat molt tècnic i molt enfangat i per acabar 3 quilòmetres de cursa a peu . Aquesta edició s’han estrenat nova ubicació del boxes , zona de sortida i meta a la zona esportiva de Can Camps així com circuits nous de cursa a peu i ciclisme.| El dues vegades Campió de Catalunya de duatló de muntanya (2010-2011) Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve) ha dominat amb claredat sempre al capdavant de la competició creuant la línia d’arribada desprès de 1 hora 43 minuts i 23 segons , un marge de 2 minuts i 4 segons per davant del segon classificat el Bolivià , Ever Alejandro Gómez ( Cerrr Igualada).Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) es va classificar 3º absolut.Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Queralt-Parés) 2º Club Triatló Granollers (Soley-Gual-Bonet) 3º Club Triatló Lluçanès (Bartoló-Palau-Madrona). A la vessant femenina tercera victòria consecutiva a la lliga per Núria Espinosa (Club Triatló Granollers) amb un temps de 2 hores 15 minuts 19 segons , una avantatge de 3 minuts i 3 segons per davant de la seva companya de Club , Montse Martínez ; completant el podi com tercera classificada absoluta i primera veterana Meritxell Giménez (Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1º lloc pel Club Triatló Granollers (Espinosa-Martínez-Serrano) que continuen liderant la 1ª divisió.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.