Aconsegueix un dorsal gratis per la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme

0
443

“Comprant unes sabatilles a la botiga CP RUNNING de Calella.” La botiga CP RUNNING de Calella obsequiarà amb una iscripció gratuïta a la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme a totes aquelles persones que comprin unes sabatilles durant els mesos de desembre i gener, mentre hi hagi dorsals disponibles. Aquest és l?acord que han arribat el Comité Organitzador de la prova i la botiga especialitzada en atletisme. Recordem que la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme es celebrarà el proper diumenge, 4 de març de 2012, repetint el circuit de l’edició anterior, amb un perfil ben planer que afavorirà la consecució de bones marques, i aquest 2012, amb una data ideal per a preparar la Marató de Barcelona.| Tota la informació de d?aquest esdeveniment esportiu podrà trobar-se a la pàgina oficial de la prova www.gesport.cat/mitjamaresme. Només hi ha 1800 dorsals disponibles que es lliuraran per rigorós ordre ?inscripció. Entre totes les inscripcions realitzades abans del 1 de febrer, es sortejaran varis obsequis. La Federació Catalana d’Atletisme que ja va encarregar-ne l’organització del Campionat de Catalunya al 2010 en la seva 2a edició, torna en aquest 2012 a convertir la prova en la seu del Campionat Català de la distància, mantenint independentment la participació nacional i internacional. Aquest fet motiva als organitzadors a preparar-se per acollir, en els propers anys, l’organització del Campionat d’Espanya de l’especialitat. Et convidem a ser partícip d?aquest projecte al 2012. CORRE, CORRE, …

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.