Aconsegueix un dorsal gratis per la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme

0
311

“Comprant unes sabatilles a la botiga CP RUNNING de Calella.” La botiga CP RUNNING de Calella obsequiarà amb una iscripció gratuïta a la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme a totes aquelles persones que comprin unes sabatilles durant els mesos de desembre i gener, mentre hi hagi dorsals disponibles. Aquest és l?acord que han arribat el Comité Organitzador de la prova i la botiga especialitzada en atletisme. Recordem que la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme es celebrarà el proper diumenge, 4 de març de 2012, repetint el circuit de l’edició anterior, amb un perfil ben planer que afavorirà la consecució de bones marques, i aquest 2012, amb una data ideal per a preparar la Marató de Barcelona.| Tota la informació de d?aquest esdeveniment esportiu podrà trobar-se a la pàgina oficial de la prova www.gesport.cat/mitjamaresme. Només hi ha 1800 dorsals disponibles que es lliuraran per rigorós ordre ?inscripció. Entre totes les inscripcions realitzades abans del 1 de febrer, es sortejaran varis obsequis. La Federació Catalana d’Atletisme que ja va encarregar-ne l’organització del Campionat de Catalunya al 2010 en la seva 2a edició, torna en aquest 2012 a convertir la prova en la seu del Campionat Català de la distància, mantenint independentment la participació nacional i internacional. Aquest fet motiva als organitzadors a preparar-se per acollir, en els propers anys, l’organització del Campionat d’Espanya de l’especialitat. Et convidem a ser partícip d?aquest projecte al 2012. CORRE, CORRE, …

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.