S’OBREN LES INSCRIPCIONS DE LA CURSA ENTRE PONTS QUE ES FA EL DIA DE SANT ESTEVE

0
403

La Cursa Entre Ponts arriba a la 7a edició i compta amb 3 recorreguts. S’entregarà una panera al corredor o corredora que faci la cursa amb la disfressa nadalenca més original.
Un any més des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Roda de Ter organitzem la Cursa Entre Ponts el 26 de desembre dins el programa d’activitats Roda x Nadal. La cursa arriba aquest any a la seva 7a edició. Hi haurà tres recorreguts segons categories, de 250m, 750m i la cursa sènior de 5 km amb el recorregut passant per sobre i per sota el Pont Nou i el Pont Vell. Com és tradicional ja en la cursa, s’entregarà una panera al corredor o corredora que faci la cursa amb la disfressa nadalenca més original. També hi haurà esmorzar per tots els participants i hi haurà obsequi per tots els participants. Les curses infantils començaran a ¼ d’11 del matí i seguidament a 2/4 d’11 es donarà el tret de sortida a la cursa sènior. Us animem a venir i a participar d’aquesta cursa i a gaudir d’un matí de Sant Esteve ben esportiu. | Per més informació i inscripcions a L’Espai Jove, Avinguda Diputació, 7 i als telèfons 93.854.04.57 o al 618.29.92.37. El preu la inscripció és de 5 euros. També podeu consultar el tríptic de la cursa als arxius relacionats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.