Èxits del Club Runnersworld Tarragona en la 20ª edició de la Mitja Marató de TGN.

0
433

Mohamed BenHmbarka i Jaume Leiva 1º i 2º amb 1:06:19 i 1:07:16 respectivament baten dos nous records de la prova.
El club Runnersworld Tarragona cull èxits en la 20ª edició de la Mitja Marató Ciutat de TGN. BenHmabarka i Leiva, polvoritzen el crono en el seu debut de la prova tarragonina, a tal gesta se li suma la primera posició per equips així com la gran aportació d’atletes del club de la ciutat, situant aquesta xifra en més de 50 atletes.
La mitja marató, que aquesta edició va tancar amb 2250 atletes, va tenir dos atletes d’elit (BenHmbarka i Leiva) regal que el club local va voler oferir a la ciutat amb motiu del 20º aniversari de la cursa. La mitja va estar comandada des del principi per BenHmbarka, Leiva, Sie, Enriquez i Ouahabi. L’atleta del Runnersworld va imposar la seva categoria com va demostrar ja en els 10k de la Costa Daurada i a partir del km16 canvi de ritme per deixar despenjats a Leiva i Sie. Aquestes mateixes posicions quedarien ja fins a la meta repartint de tal manera el podium.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.