L’atleta del Barça Ilias Fifa, en homes; i l’etíop Freeiwat Goshu, en dones, vencedors de la Jean Bouin

0
305

La mítica Jean Bouin ha arribat a la seva 88a edició amb un nou rècord de participació. Més de 12.000 persones han sortit al carrer per prendre part en la cursa en ruta més veterana d’Espanya. Ilias Fifa, atleta del Barça, ha sorprès el kenià Kiprono Menjo en adjudicar-se la victòria amb un temps de 30 minuts i 5 segons, tres segons més ràpid que el corredor africà. En dones, doblet africà, amb triomf de l’etíop Freeiwat Goshu. Marta Domínguez ha acabat tercera, just davant de la tarragonina Natàlia Rodríguez, guanyadora en tres ocasions de la Jean Bouin.
Un any més, Televisió de Catalunya oferirà un resum en diferit de la prova el mateix dia 27 a la tarda al Canal Esport3. El programa començarà al voltant de les 18.00 hores, tindrà una durada d’uns 50 minuts, i oferirà àmplia informació de les 13 curses que es celebraran amb una especial atenció a la internacional que tancarà el programa.
Resultats..

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.