“Cursa Sant Silvestre” de Santa Coloma de Gramenet

0
456

El proper dissabte 31 de desembre de 2011, a les 9:00 h del matí tindrá lloc la “cursa de Sant Silvestre” al municipi de Santa Coloma de Gramenet, amb un circuit totalment urbà de 10 km aproximadament i sense massa desnivell.La sortida i l’arribada es faran al Complex Esportiu Torribera, ideal pels participants, ja que disposarem de totes les comoditats com vestuaris, dutxes, guarda-roba i servei de bar. Els dorsals es podran recollir el divendres 30 de desembre, a partir de les 17:00h en el recinte del Complex Esportiu Torribera. La cursa passarà pels principals carrers de la nostra ciutat, i per una part del Parc Fluvial del Riu Besós.Un cop traspassada la linia d´arribada, es farà entrega d’un obsequi i gaudirem d´una butifarrada per recuperar forces.| Organizadors:
Club d’Atletisme Iniciatives Esportives Santa Coloma (CIESC), Complex Esportiu Torribera, Escola Esportiva Jaume López de Egea, Institut Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i Diputació de Barcelona. Inscripcions: http://www.ciescat.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.