Alexandra Panayotou premiada amb el Premi Fem Pinya d’ASEM

0
454

Els premis Fem Pinya son la cloenda de la celebració, del 15 de novembre com a Dia de las Persones amb Malaties Neuromusculars,i amb aquests premis es reconeix la labor realitzada a favor de l’Associació ASEM. L’ultrafondista d’origen grec i que viu a la Costa del Maresme, Alexandra Panayotou, va ser una de les persones premiades el passat dissabte per ASEM en reconeixement a la seva implicació, suport, ajuda a la conscienciació social i haver recollit fons per l’Associació amb els seus reptes solidaris.| ASEM fou la causa solidaria triada per l’atleta en els seus dos reptes de l’any passat, les 24 hores per la integració en els que l’atleta va fer un total de 183,95 km en un circuit de 1,4 km i un desnivell acumulat de 2.500 metres i, posteriorment, l’UltraPyrene, un repte de12 dies consecutius, en els que tenia que cobrir 84 km – 2 maratons – diaris, i que unia el Mar Cantàbric amb el Mar Mediterrani i tenia una distància de 1.000 km, amb 29.000m de desnivell acumulat, amb sortida a la Platja de la Concha de San Sebastián per acabar a Girona després de passar per Andorra i Cadaqués. A l’entrega de premis, que va tenir lloc a la Casa del Mar de Barcelona el passat dissabte dia 19 de novembre, hi van assistir més de 150 persones. Fou un acte multitudinari i molt emotiu. L’objectiu de l’acte era el reconeixement als socis, familiars i professionals relacionats amb ASEM.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.