CURS DE PERFECCIONAMENT SOBRE PISTA COBERTA

0
325

El Comitè de Jutges de la FCA realitzarà un Curs de Perfeccionament sobre Pista Coberta, adreçat a tots els seus Jutges, impartit per Ricardo AMADOR, Ricardo CASTAÑAL i Sergio SOLANA on es parlarà d’aspectes a millorar envers l’experiència viscuda l’anterior temporada a la pista coberta de Sabadell. També es tractaran, especialment, els temes de procediment de les sortides i de la realització dels comptavoltes.| El curs tindrà lloc a la seu de la FCA i es realitzaran dues sessions del curs, a escollir entre:
Dissabte 26 de novembre: de 16.00 a 20.00 h.
Diumenge 27 de novembre: de 10.00 a 14.00 h.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.