Saucony firma per a la temporada 2012 a Sergio Sánchez Martínez, actual subcampió del món de 3000 m. indoor

0
487

L’atleta de Ciñera de Gordón (León), actual posseïdor dels records d’Europa de 2000 m. (4:52.90) i 3000 m. (7:32.41) i subcampió del món de 3000 m. (Doha, Qatar 2010), tot això en pista coberta, afrontarà la temporada 2012 des d’un nou projecte, el Hullera Running Team. D’iniciativa pròpia i recolzat per l’empresa minera Hullera Basc Lleonesa, el club comptarà amb un equip de èlit format per 10 atletes, 5 en categoria masculina i 5 en femenina.| Saucony donarà suport a aquest ambiciós projecte, vestint tant a Sergio Sánchez com a la resta d’atletes, esperant poder aportar els coneixements de la marca, reflectits en tots els nostres productes, tant en el nostre vessant de tèxtil com de calçat. Els Jocs Olímpics de Londres seran el principal objectiu de l’atleta de Saucony per a la temporada 2012.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.