Presentació Challenge Solidària Sant Joan de Déu

0
429

Aquest dijous es farà la presentació de la Challenge Solidària Sant Joan de Déu, impulsada per l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i la seva Obra Social amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat i el Club Atletisme Sant Boi. El Gmà Lluís Marzo, Secretari Provincial de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, l’IIlm Sr. Jaume Bosch, alcalde de Sant Boi de Llobregat, l’Illma Sra. Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, el Sr. Miguel Arroyo, president Club Atletisme St. Boi i el Sr. Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, presentaran la Challenge Solidària Sant Joan de Déu. La Challenge és una iniciativa que engloba un circuit de curses que tenen com a finalitat realitzar esport de manera solidària i participativa amb l’objectiu de viure unes jornades de convivència lúdic-esportives i alhora collaborar amb els projectes solidaris que es desenvolupen a través de l’Obra Social per als diferents centres de l’Orde Hospitalari.| Les curses permetran córrer de manera solidària per a la salut mental, per a la infància i per la discapacitat; a més també s’ha creat una lliga de punts amb premis per als participants. El calendari de curses és el següent: · 6è Cros Solidari per la Salut Mental i la Integració (Sant Boi) – 27 de novembre de 2011 · 27à Cursa Popular Vila de Sant Boi -18 de març de 2012 · 2a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues · 4a Carrera Popular Pinar de San José (Madrid) – 20 de maig de 2012 Esperem poder comptar amb la vostre assistència: Dia: Dijous 24 de novembre Hora: 17.30h Lloc: Sala d’actes edifici Sant Joan de Déu Numància (C/ Numància, 7 – 13)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.