Pau Bartoló ( Club Triatló Lluçanès ) i Núria Espinosa ( Club Triatló Granollers) S’imposen al duatló de muntanya de Balaguer

0
443

La capital de la Noguera, Balaguer , va acollir la tercera jornada de la lliga nacional de duatlons de muntanya , sota la experta organització del Club Esportiu Pedala.cat , la competició es va desenvolupar sotes les distancies de 7.500 metres inicials de cursa a peu per l’entorn de la població , seguits de 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) en un traçat exigent per corriols i camins s de la comarca travessant les poblacions de Vilanova i Gerb , per acabar en una darrera cursa a peu de 2.500 metres pel cas antic de Balaguer.La sortida arribada i boxes es va ubicar en la zona del pavelló Molí de l’esquerrà.| Dins de l’apartat competitiu a la categoria masculina victòria per Pau Bartoló (Club Triatló Lluçanès ) amb un temps de 2 hores 14 minuts i 28 segons , un marge de 2 minuts i 6 segons per davant del segons classificat Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms ) i tercer el seu company de Club , Eduard Queralt .Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Queralt-Sánchez) 2º Club Triatló Lluçanès (Bartoló-Madrona-Ito) 3º , els amfitrions C.E.Pedala.cat-Balaguer (Adan-Menchon-Jove). A la vessant femenina segona victòria consecutiva a la lliga , de Núria Espinosa (Club Triatló Granollers) desprès de marcar el millor parcial del segment de ciclisme i un temps final de 2 hores 50 minuts 13 segons , una avantatge de 4 minuts i 6 segons a la segona classificada Meritxell Giménez (Fecc) completat el podi com 3ª classificada Teresa Pons (CET Distance )

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.