PowerGrid Triumph 9, l’inici de la nova geometria

0
508

Saucony presenta PowerGrid Triumph 9, una sabatilla de màxim amortiment per a corredors de trepitjada neutra. Molt lleugera i transpirable, PowerGrid Triumph 9 està recomanada per a corredors que busquen una sabatilla polivalent per a entrenaments de mitjana o llarga distància.
Per a aquesta nova versió Saucony ha incorporat el concepte Geometry of strong on es redueix la diferència d’espessor entre la part posterior i anterior de la sola, arribant fins als 8 mm únicament, factor que no penalitza l’amortiment del model ja que es compensa amb la substitució de la tecnologia Progrid per la Powergrid.| La sabatilla no posseeix massa reforços però si embargament s’ajusta a la perfecció, gràcies a la nova tecnologia Sauc-fit. PowerGrid Triumph 9 incorpora una mitja sola amb doble densitat en la cara interna, oferint una major atenuació de xoc i una bona resposta d’amortiment. La tecnologia de la sola de cautxú XT-900 evita el desgast prematur i proporciona una major tracció. El SRC Impact Zone ofereix una atenuació del xoc en la trepitjada per a una transició suau des del taló a l’enlairament dels dits. Deerfoot Sport és distribuïdor exclusiu de Saucony per a Espanya i Portugal. Al costat de les marques 2XU, Raidlight i Zoggs, Deerfoot Sport es converteix en la distribuïdora de referència en material esportiu de competició

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.