DIADA DEL JUTGE 2011

0
366

Aquest diumenge 20 de novembre s’ha celebrat la Diada del Jutge a l’Estadi Moisès Llopart del Prat de Llobregat organitzada pel Comitè Català de Jutges amb la col·laboració del Club Pratenc AA. A la Pentatló realitzada per categories han estat guanyadors en categoria masculina, Javier Palomo, Luis Santiago, Xavi Castillo, Javi Mula, Jordi Reyne i Luis Abadias. A la categoria femenina Cristina Mañosa i Emma Olasz han estat les millors. | Pel voltant d’una cinquentena de persones, entre jutges i acompanyants, van assitir a la diada i al dinar de germanor que va concluir la jornada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.