Cursa Atlètica “Pujada a l’Ermita de Sant Pau. 4 desembre 2011.

0
436

Com cada any, al mes de desembre, els FALCONS DE VILAFRANCA celebrem les festes del nostre aniversari, enguany el 52è. Per fer-ho estem preparant un seguit d’actes festius, de caire popular, que de ben segur seran seguits per un gran nombre de vilafranquins/es, penedesencs/es i d’arreu. Entre de tots els actes que prepararem els Falcons en destaca la Cursa Atlètica “Pujada a l’Ermita de Sant Pau”, que enguany és la segona edició, degut a l’èxit rotund de la primera edició en el 2010. Aquesta s’emmarca en els bells paisatges dels Penedès, amb un recorregut que combina vinyes, camins i zones boscoses, tots ven presents en les nostres contrades. En la primera edició el guanyador en categoria masculina, Manuel Torres, del Club Esportiu Penedès, va realitzar un temps rècord de 36 minuts i 42 segons, i ens ha manifestat la intenció de revalidar el títol, i encara més atrevit, de millorar la marca.| Pel que fa a la guanyadora en la categoria femenina, Sara Loher, del Club Natació Mataró, també ens ha manifestat que ve disposada a revalidar el seu títol.Com cada any, al mes de desembre, els FALCONS DE VILAFRANCA celebrem les festes del nostre aniversari, enguany el 52è. Per fer-ho estem preparant un seguit d’actes festius, de caire popular, que de ben segur seran seguits per un gran nombre de vilafranquins/es, penedesencs/es i d’arreu. Entre de tots els actes que prepararem els Falcons en destaca la Cursa Atlètica “Pujada a l’Ermita de Sant Pau”, que enguany és la segona edició, degut a l’èxit rotund de la primera edició en el 2010. Aquesta s’emmarca en els bells paisatges dels Penedès, amb un recorregut que combina vinyes, camins i zones boscoses, tots ven presents en les nostres contrades. En la primera edició el guanyador en categoria masculina, Manuel Torres, del Club Esportiu Penedès, va realitzar un temps rècord de 36 minuts i 42 segons, i ens ha manifestat la intenció de revalidar el títol, i encara més atrevit, de millorar la marca. Pel que fa a la guanyadora en la categoria femenina, Sara Loher, del Club Natació Mataró, també ens ha manifestat que ve disposada a revalidar el seu títol. Per qüestions organitzatives les places son limitades a 300 participants (independentment de la categoria), amb la perspectiva d’omplir totes les inscripcions. L’organització ha previst per a tots els participants, servei d’aparcament, servei de guarda-roba, diferents avituallaments durant el recorregut, i per acabar i poder recuperar forces, un esmorzar molt complert, una botifarrada per a tots els participants. També s’ha previst un obsequi record per als participants, i donat que el marc que ens envolta son les magnífiques vinyes del Penedès, l’obsequi és una ampolla de cava, per poder fer gaudir el paladar. Us esperem a tots!!! Més informació a http://www.falconsdevilafranca.cat Per qüestions organitzatives les places son limitades a 300 participants (independentment de la categoria), amb la perspectiva d’omplir totes les inscripcions. L’organització ha previst per a tots els participants, servei d’aparcament, servei de guarda-roba, diferents avituallaments durant el recorregut, i per acabar i poder recuperar forces, un esmorzar molt complert, una botifarrada per a tots els participants. També s’ha previst un obsequi record per als participants, i donat que el marc que ens envolta son les magnífiques vinyes del Penedès, l’obsequi és una ampolla de cava, per poder fer gaudir el paladar. Us esperem a tots!!! Més informació a http://www.falconsdevilafranca.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.