ALLIANZ, NOU PATROCINADOR DE LA JEAN BOUIN

0
415

Allianz Seguros serà la nova empresa patrocinadora de la clàssica atlètica Jean Bouin, que el proper 27 de novembre celebrarà la seva 88a edició en el Parc de Montjuïc de Barcelona sota l’organització de Mundo Deportivo, la coordinació general de Zona Vip Events i l’assessorament tècnic de l’Agrupació Atlètica Catalunya. Després de l’acord entre ambdues parts, la veterana prova, que es la més antiga del calendari atlètic espanyol, es denominarà Jean Bouin Gran Premi Allianz.| Allianz Seguros és la principal filial del Grupo Allianz a Espanya i una de les companyies líders del sector assegurador espanyol. El 2010 va facturar més de 2.600 milions d’euros per primes, essent una de les tres entitats més grans per primes d’assegurança directa. Amb més de 2.200 empleats, 11.000 mediadors i més de 3 milions de clients, la companyia té la vocació d’oferir les millors solucions asseguradores. Compta amb una de les games de productes més completa i innovadora del mercat i es basa en el concepte de seguretat integral. Per això, els productes i serveis que ofereix la companyia van des de l’àmbit personal i familiar a l’empresarial, oferint des d’assegurances de vida, autos, llar, accidents, o salut, passant per multiriscos per empreses i solucions asseguradores personalitzades més complexes. La 88 Jean Bouin Gran Premi Allianz comptarà, com és habitual, amb un programa de carreres per a totes les categories a partir de les 9 del matí del diumenge 27 de novembre en un circuit amb sortida a l’Avinguda Rius i Taulet i arribada a l’Avinguda Maria Cristina. La matinal s’obrirà amb la Cursa Open de 10 quilòmetres, que aquest any tindrà limitada la seva participació a 10.000 corredors, i es tancarà amb la de promeses i sèniors, en la que homes i dones competiran junts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.