ViziPRO Collection, fes que et vegin

0
530

Saucony presenta ViziPRO, la nova línia de roba i sabatilles d’entrenament orientades a corredors matiners
. A Saucony entenem la importància d’aconseguir una visibilitat òptima versus al tràfic. Amb els índexs de cromaticitat més alt, la col·lecció de roba ViziPRO és la millor opció per als corredors que volen millorar la visibilitat sense sacrificar el rendiment. Els guants, barrets, samarretes i jaquetes de la línia, et mantindran visible en tot moment del dia. Saucony va escollir el color taronja sobre el groc. La taronja ViziPRO és un dels colors més brillants durant el dia i la nit a causa de les longituds d’ona més llarga emesa pel color.| A més del teixit ViziPRO, Saucony ha inclòs dues modalitats més per fer-nos veure. La roba ViziPRO inclou teixit reflector en franges i costures que ajuden a la nostra identificació quan ens il·lumina un far de cotxe. D’altra banda, Saucony afegit fonguis LED en la màniga de la jaqueta i els guants de la línia ViziPRO. Per a qualsevol persona interessada a ser vist en una societat cada vegada més distreta, la col·lecció de ViziPRO ofereix l’opció de vestuari més avançada que s’ha inventat. Deerfoot Sport és distribuïdor exclusiu de Saucony per a Espanya i Portugal. Al costat de les marques 2XU, Raidlight i Zoggs, Deerfoot Sport es converteix en la distribuïdora de referència en material esportiu de competició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.