La 1ª cursa urbana Sant Silvestre de Sabadell organitza un entrenament públic

0
431

Aprovat el recorregut definitiu de la Sant Silvestre Urbana de Sabadell, els seus organitzadors s’han llançat a dirigir el primer entrenament públic de la cursa, conduit per atletes entre els que trobem un dels organitzadors, l’olímpic Miguel Quesada.
EL RECORREGUT El recorregut definitiu del dia 31-desembre transcorrerà pel centre de la ciutat a través del seu eix comercial: des de la Plaça Creu Alta travessant la Via Massagué, Passeig Manresa i La Rambla per després retornar cap a la Plaça Creu Alta passant pel Mercat Central i la zona peatonal del centre. Un recorregut urbà amb un extens tram peatonal que es passejarà pels carrers més cèntrics i simbòlics de Sabadell.| PRIMER ENTRENAMENT PÚBLIC Dissabte 19 de novembre es durà a terme el 1r entrenament públic per a la Sant Silvestre de Sabadell, en el que l’atleta olímpic Miguel Quesada ja ha confirmat la seva assistència com a conductor del mateix. Un esdeveniment per animar a tots els indecisos a inscriure’s i acabar l’any d’una forma saludable i esportiva. L’entrenament sortirà a les 10:00 del matí des de l’Estadi Josep Molins de Sabadell i farà un tram de 5 km pel Riu Ripoll. Es faran dos grups d’entrenament: un per a atletes ja avançats i un grup per a debutants o habituals de les curses populars que prefereixin fer un entrenament amb meys exigència física. UNA PRIMERA CURSA AMB PROJECCIÓ La cursa impulsada pel migfondista olímpic Miguel Quesada i per l’atleta Sabadellenc Aleix Muñío, compta amb el suport i participació de grans figures de l’atletisme com el propi Miguel Quesada, Reyes Estevez, Miquel Blanchart, Omar Ougzif, Roger Campoy, Sergi Silvero, Javier Jurado, Fèlix Acero, Carlos Cera i personalitats conegudes que també ha confirmat la seva participació: L’imitador de Cracòvia Oriol Cruz, el saxofonista Llibert Fortuny, el periodista Xavier Bonastre, el ciclista professional David de la Cruz i una institució de l’atletisme de la ciutat de Sabadell l’olímpic a Roma i entrenador de la J.A.Sabadell, Josep Molins. La cursa compta ja amb 400 inscripcions a dia d’avui i fort suport a les xarxes socials, amb més de 600 amistats en poc més d’un mes de presència a la xarxa. L’Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell ha estat creada per impulsar una Sant Silvestre a Sabadell que sigui referència per als atletes locals i del territori més proper, una festa de l’atletisme a tots els nivells que aglutini els atletes d’elit i els atletes més populars i iniciàtics en la festa d’acomiadament de l’any. Una associació generada per un emblema de l’esport de la ciutat de Sabadell i un dels millors migfondistes estatals de la història com és Miguel Quesada, que suma la seva tasca d’esportista d’elit a la voluntat de crear una cursa festiva que supleixi la manca d’un producte competitiu dins el panorama de les Sant Silvestre catalanes casa nostra. El tàndem el configura també Aleix Muñío, dissenyador gràfic i sabadellenc, atleta de la J.A.S. i amb una dilatada trajectòria dins el duatló, triatló i atletisme a nivell popular, així com en l’àmbit d’organització de tot tipus d’esdeveniments esportius.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.