MARTA DOMÍNGUEZ I NATÀLIA RODRÍGUEZ, A LA JEAN BOUIN

0
538

Les dues millors atletes espanyoles del moment participaran el proper dia 27 de novembre la 88a edició de la clàssica prova barcelonina
La palentina Marta Domínguez i la tarragonina Natàlia Rodríguez, dues de les millors atletes espanyoles de la història, han confirmat la seva participació en la 88a edició de la Jean Bouin-Gran Premi Allianz, la clàssica prova sobre asfalt que el proper dia 27 de novembre es celebrarà al Parc de Montjuïc de Barcelona sota l’organització de Mundo Deportivo. Ambdues reeditaran així l’espectacular duel que van lliurar fa dos anys en les dures rampes de Montjuïc, on Natàlia es va imposar amb gran claredat.| Marta Domínguez, que el passat 30 d’octubre va tornar a competir a Madrid 15 mesos després de la seva última carrera un cop exculpada dels càrrecs de dopatge que pesaven contra ella i de ser mare per primera vegada, participarà per tercera ocasió en la Jean Bouin, que no va aconseguir guanyar en cap de les seves dues participacions anteriors. El 2001, en la seva primera experiència, només va poder ser quarta en una carrera que va guanyar la francesa Chantal Fontaine-Dallenbach. I el 2009, el mateix any en què es va proclamar campiona del món de 3.000 metres obstacles a Berlín, va ser segona després Natalia Rodríguez, que va ser desqualificada després de guanyar els 1.500 metres en el mateix campionat. Natalia Rodríguez, que aquest any arribarà a la Jean Bouin després de conquistar la medalla de bronze en 1.500 metres al Mundial de Daegu, correrà per novena vegada la clàssica prova barcelonina en categoria sènior i intentarà aconseguir la seva quarta victòria després de les que va obtenir el 2005, 2009 i 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.