Magnifics premis i obsequis als participants de la Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat

0
405

Tots els participants podran recollir una bossa amb regals dels patrocinadors, amb una magnífica samarreta tècnica Brooks, begudes per recuperar després de recórrer els 10 Km, obsequi de Coca-cola i Veri, 1 litre de Caldo Aneto , per poder recuperar de l’esforç, Nestle els obsequiarà amb un kit kat i una caixa de cereals i per a la cura del corredor, un sachette de OXD, una caixa de sals saltrattos i mostres de bioiberia. Una bossa molt completa per al corredor que vulgui participar a la Sant Silvestre Els 25 primers homes i les 25 primeres dones, tindran els següents premis, del 1r al 3r, premi GARMIN un rellotge esportiu GPS Forerunner 610, del 4t al 8è, premi Brooks unes sabatilles esportives, del 9 º al 13 º Premi Eassun , unes ulleres esportives, del 14è al 20è unmagnific pernil i del 21è al 25è Premi OXD, un gran lot de cremes esportives.| Es lliuraran trofeus per a les 3 primeres participants de les 5 categories i a més tindran un rellotge commemoratiu de la Sant Silvestre. El club que classifiqui més corredors, tindrà un trofeu i a més el primer atleta masculí i femení local tindrà una placa commemorativa com a atleta guanyador de Sant Cugat del Vallès. Com a novetat d’aquesta edició l’atleta amb la disfressa més original rebrà una placa commemorativa de la Sant Silvestre. Corre la Sant Silvestre, no t’ho pots perdre aquest any

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.