Gran èxit en la segona edició de la MCD

0
425

David Guiamet guanya la segona edició de la Marató Costa Daurada que ha comptat amb la presència de Chema Martinez.
El corredor del Runnersworld Tarragona Mohamed Benhmbarka, ha estat el guanyador de la prova dels 10km amb un temps de 29:01
En total, més d’1.800 persones han pres la sortida en aquesta segona edició de la MCD, en la qual el gran atractiu ha estat la presència del subcampió d’Europa de Marató en 2010, Chema Martínez, a més d’altres atletes d’elit com Benito Ojeda o Marco Cepeda. El guanyador de la prova ha estat David Guiamet, que ha creuat la línia de meta amb un temps de 2h:30’:05”.
La prova de 10km ha estat per a l’atleta marroquí Mohamed Benhmbarka, del club Runnersworld Tarragona, que ha aconseguit un temps de 29:01. Les instal·lacions de PortAventura, lloc escollit per a la sortida i arribada de la prova, han estat, un any més, l’escenari d’una gran festa del Running, on s’han donat cita tant els corredors com a familiars i amics, que han vibrat amb un espectacle esportiu de primer nivell.| El recorregut de la MCD, molt ràpid i 100% plànol al nivell del mar, ha permès el gaudi de tots els participants, que han donat dues voltes a un recorregut paral·lel a les platges de Salou i Cambrils. Dissabte es va poder gaudir d’un FUN RUN pels carrers de Salou així com una taula rodona on Chema va signar autògrafs i dedicatòries del seu llibre “córrer és vida”. El diumenge va dirigir un escalfament previ a la sortida i durant la carrera va rodar en paral·lel animant a molts corredors que gaudien de tenir a Chema rodant als seus ritmes. Running Solutions, organitzadors de la prova, agraeixen la confiança dipositada en l’esdeveniment per part de tots els participants, institucions i patrocinadors, els qui han fet possible que la II MCD es posicioni com a referent d’aquest esport. L’objectiu principal que es marca és aprendre dels petits errors que hagin pogut sorgir en aquesta edició per millorar la qualitat de l’esdeveniment.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.