XXI Cursa CEC – Collserola

0
554

Un any més des del Centre Excursionista de Catalunya i amb col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, s’organitza aquest proper 27 de novembre la XXI edició de la Cursa CEC – Collserola, una cursa popular de muntanya oberta a tothom. Desprès de 20 anys organitzant la Cursa de Collserola, en aquesta edició s’ha volgut afegir una prova més llarga i atlètica, com és una Mitja Marató, i mantenir la Cursa Curta (13km) per no perdre el caràcter popular i obert a tots tipus de participants amb més o menys condició física o que volen fer-la caminant, com es realitzava en els seus inicis.| El recorregut transcorre per la zona sud del Parc Natural de la Serra de Collserola amb unes impressionants vistes sobre la ciutat de Barcelona i el Baix Llobregat i que té com a punts més elevats el cim de Sant Pere Màrtir (399m) i el Turó de Castellví (461m).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.