OTMANE BTAIMI GUANYA A LA MITJA MARATÓ DE RIPOLL

0
412

El marroquí Otmane Btaimi (Athletic Track) es va imposar en la categoria masculina amb un temps d’ 1 hora 8 minuts i 48 segons, guanyant Nacho Cáceres (FC Barcelona) a la mateixa línia d’arribada, en un final molt emocionant. En tercer lloc va entrar el guanyador de l’anterior edició el marroquí Samir Ait Bouychamane. A la categoria femenina, es va imposar amb autoritat la ucraïnesa Inna Lebedieva (JA Sabadell), amb el temps d’1 hora 27 minuts i 2 segons. En segona posició es va classificar Yolanda Ruiz (Adidas D. Catalan). El més de 500 participants varen gaudir d’una matinal atlètica ideal amb un temps molt agradable en tot el recorregut, i amb un ambient esplèndid, especialment a l’arribada de la cursa, situada davant del monestir de Ripoll. Podeu consultar la classificació general aquí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.