DIADA DEL JUTGE – 20 DE NOVEMBRE DE 2011

0
312

El proper diumenge 20 de novembre el Comitè Català de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme organitzarà la Diada del Jutge a l’Estadi Moisès Llopart del Prat de Llobregat amb la col·laboració del club de la ciutat, el Pratenc AA.| Les proves que es realitzaran seran: – Pentatló: 100 m.ll. Salt de Llargada 1000 m. Marxa Llançament de Disc 400 m contrarellotge AD – 4×100 m (fora de concurs) El dinar de germanor entre tots els assistents es farà al Restaurant de la instal·lació, i donarà el punt i final a la Diada 2011.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.