CLÍNIC INTERNACIONAL DE BIOMECÀNICA

0
429

El proper dissabte 26 de novembre se celebrarà el Clínic Internacional de Biomecànica Aplicada als Salts d’Extensió i de Nutrició Esportiva en el marc de les setenes Jornades Tècniques d’Atletisme, organitzat per l’Associació de Tècnics en Atletisme (ATAC) i la Joventut Atlètica de Sabadell, a les instal·lacions de la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. El Doctor en Ciències de l’Esport en l’especialitat de Biomecànica per la Universitat d’Oporto, Filipe Almeida Viana Da Conceiçao, realitzarà una sessió pràctica sobre les “Estratègies per a l’Avaluació i Control de l’Entrenament dels Salts d’Extensió”, i una sessió teòrica de “Com Introduir la Biomecànica a l’Avaluació i Control de l’Entrenament en els Salts d’Extensió”.| La Llicenciada en Farmàcia i Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Navarra, Alba Reguant Closa, oferirà una xerrada sobre “Com Alimentar-se a cada Especialitat Atlètica per Aconseguir un Òptim Rendiment i Salut de l’Esportista”. Les inscripcions es poden formalitzar fins dimecres 23 de novembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.