Ever Alejando Gómez i Núria Espinosa Guanyadors absoluts al duatló de muntanya de Viladecavalls

0
451

Viladecavalls ha acollit la segona jornada de la lliga nacional de duatlons de muntanya en un matí de diumenge a on la temuda pluja no va fer acte de presència i els duatletes han gaudit de valent de la competició superant els primers 6 quilòmetres de cursa a peu , seguit de 17 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) un recorregut nou que ha recollit els elogis dels participants i per acabar prop de 4 quilòmetres de cursa a peu , fins creuar la línia d’arribada instal·lada al voltant de la plaça de la Masia de Can Turu , autèntic centre neuràlgic del duatló .| A la vessant esportiva i dins de la categoria masculina , segona victòria consecutiva a la lliga , pel duatleta Bolivià , que encara pertany a la categoria sub-23 , Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) que després de signar el millor parcial al segment de ciclisme va creuar la línea de meta amb un temps de 1 hora 30 minuts i 57 segons , un marge d’avantatge de 1 minut i 28 segons per davant del segon classificat absolut , Rafel Parés (Club Natació Reus Ploms)completant el podi el seu company de Club , Eduard Queralt. Per equips 1º Club Natació Reus Ploms ( Parés- Queralt-Merino) 2º Club Triatló Granollers (Sole-Gual-Ribot) 3º Unió Ciclista Les Franqueses ( Segú-Aguilera-Acosta) En la competició femenina , contundent triomf per Núria Espinosa (Club Triatló Granollers) amb un temps de 1 hora 57 minuts 42 segons , un marge de 4 minuts i 55 segons per davant de la segona classificada Meritxell Giménez (Fecc) i 3ª classificada absoluta Teresa Pons (CET Distance). Per equips també segona victòria consecutiva pel Club Triatló Granollers (Espinosa-Santa Teresa-Corbera).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.