Ever Alejando Gómez i Núria Espinosa Guanyadors absoluts al duatló de muntanya de Viladecavalls

0
588

Viladecavalls ha acollit la segona jornada de la lliga nacional de duatlons de muntanya en un matí de diumenge a on la temuda pluja no va fer acte de presència i els duatletes han gaudit de valent de la competició superant els primers 6 quilòmetres de cursa a peu , seguit de 17 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) un recorregut nou que ha recollit els elogis dels participants i per acabar prop de 4 quilòmetres de cursa a peu , fins creuar la línia d’arribada instal·lada al voltant de la plaça de la Masia de Can Turu , autèntic centre neuràlgic del duatló .| A la vessant esportiva i dins de la categoria masculina , segona victòria consecutiva a la lliga , pel duatleta Bolivià , que encara pertany a la categoria sub-23 , Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) que després de signar el millor parcial al segment de ciclisme va creuar la línea de meta amb un temps de 1 hora 30 minuts i 57 segons , un marge d’avantatge de 1 minut i 28 segons per davant del segon classificat absolut , Rafel Parés (Club Natació Reus Ploms)completant el podi el seu company de Club , Eduard Queralt. Per equips 1º Club Natació Reus Ploms ( Parés- Queralt-Merino) 2º Club Triatló Granollers (Sole-Gual-Ribot) 3º Unió Ciclista Les Franqueses ( Segú-Aguilera-Acosta) En la competició femenina , contundent triomf per Núria Espinosa (Club Triatló Granollers) amb un temps de 1 hora 57 minuts 42 segons , un marge de 4 minuts i 55 segons per davant de la segona classificada Meritxell Giménez (Fecc) i 3ª classificada absoluta Teresa Pons (CET Distance). Per equips també segona victòria consecutiva pel Club Triatló Granollers (Espinosa-Santa Teresa-Corbera).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.