Viladecans acollirà La Sansi 5

0
1798

Després de quatre anys a Lloret de Mar, la tercera Sant Silvestre nacional, segons la RFEA, més important, després de les de Madrid i Barcelona, es muda en 2011, amb idèntic format, a Viladecans. La cinquena edició de la Sansi estrenarà localitat el proper 18 de desembre a les 11:00 hores, quan els participants podran gaudir d’un espectacular circuit pels carrers de Viladecans de 5 quilòmetres, amb un recorregut totalment pla, que farà passar, per a major gaudi d’afeccionats i participants, al costat de la línia de meta als corredors fins a en cinc ocasions.| El Club Atletisme La Sansi, que organitzarà també la 32ª Sant Silvestre del Masnou el 26 de desembre, seguirà sent l’encarregat d’engegar La Sansi. Com ha estat habitual en edicions anteriors, la cita tornarà a comptar amb atletes internacionals i amb rostres coneguts del món de l’esport i d’altres àmbits. En els seus quatre anys d’història, la prova catalana ha tingut el plaure de comptar amb la participació de medallistes olímpics, mundials o europeus com Reyes Estévez, Fermín Cacho, Martín Fiz, Jose Luis Blanco, Juan Carlos Higuero, Eunice Jepkorir, Gervasio Deferr o Andrei Xepkin, d’esportistes com Almudena Cid, Eva Arias, Melcior Mauri o Tommy Robredo i de protagonistes de la petita pantalla com Christian Gálvez, els germans Expósito de Batuka, Arcadi Alibés o Xavi Bonastre, entre d’altres. Tots els inscrits rebran un important lot d’obsequis, a més d’entrar en grans sorteigs. En un d’ells, un dels corredors va ser agraciat amb un cotxe en una edició passada. Tampoc faltaran les carreres de menors, en les quals s’espera un ampli nombre de petits, amb l’objectiu de fomentar la pedrera de l’atletisme. La Sansi 5 espera recaptar 3.000 euros per col·laborar amb la causa benèfica de ‘La Marató’ de Tv3. Per tots aquells que participin en les cites de Viladecans i El Masnou, el C. A. La Sansi els obsequiarà amb un regal. Els atletes que hagin corregut en tres o quatre edicions anteriors de la Sansi, rebran una samarreta tècnica Li-Ning commemorativa i un obsequi per la seva fidelitat. Les inscripcions estaran obertes des de dimarts que ve 15 de novembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.